Προϊόντα για οι μάγειρες (6)

ΚΡΥΟΠΙΕΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΓΕΥΣΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ 20CL

ΚΡΥΟΠΙΕΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΓΕΥΣΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ 20CL

Ελάτε σε μια μεγάλη κοινότητα λάτρεων της γεύσης και ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις των Ελαίων Morisset! Από τη σπορά του σπόρου μέχρι το πιάτο σας, όλα τα στάδια παραγωγής αυτού του ελαίου διασφαλίζονται από την οικογένειά μας απευθείας στη φάρμα. Αυτό το ελαιόλαδο γεύσης Σκόρδο παρασκευάζεται από τους σπόρους ηλιόσπορου που πιέζονται κρύα, στους οποίους προσθέτουμε απλώς ένα φυσικό άρωμα σκόρδου που παρασκευάζεται από τον συνεργάτη μας στο Grasse (06). Χάρη στην κρύα πίεση, το ηλιέλαιο μας είναι μια πολύ καλή βάση για την παρασκευή των αρωματισμένων ελαίων μας, καθώς είναι μια φυσική πηγή Ωμέγα 9 και βιταμινών Ε (φυσικό αντιοξειδωτικό). Οι βιταμίνες Ε είναι φυσικοί συντηρητές και επιτρέπουν έτσι να έχουμε ένα σταθερό και ισορροπημένο λάδι χωρίς χημικά πρόσθετα. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι κρύο ως καρύκευμα ή στο τέλος του μαγειρέματος. Είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στο μαγείρεμα, αλλά αυτό θα αλλοίωνε τα θρεπτικά του συστατικά και τα αρώματα.
Fleur de Sel

Fleur de Sel

Η Fleur de Sel συλλέγεται στην επιφάνεια του νερού στις αλμυρές περιοχές και αποτελείται από πολύ λεπτούς κρυστάλλους. Δημιουργείται υπό την ταυτόχρονη δράση του ήλιου και του ανέμου. Αυτή η Fleur de Sel (ή "Sau-fine") είναι φυσικά λευκή όταν είναι στεγνή, έχει μια ελαφρώς ροζ απόχρωση κατά τη συλλογή της και απελευθερώνει ένα άρωμα που θυμίζει βιολέτα. Είναι μία από τις ιδιαιτερότητες της Fleur de Sel, η οποία είναι πολύ πλούσια σε μαγνήσιο. Η Fleur de Sel, ή το αλάτι του αλμυρού, είναι ένα ευγενές αλάτι που προορίζεται για το τραπέζι και τις παρασκευές της Γαστρονομίας.
ΚΡΥΟΠΙΕΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙ 20CL

ΚΡΥΟΠΙΕΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙ 20CL

Ελάτε σε μια μεγάλη κοινότητα λάτρεων της γεύσης και ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις των Ελαίων Morisset! Από τη σπορά του σπόρου μέχρι το πιάτο σας, όλα τα στάδια παραγωγής αυτού του ελαίου διασφαλίζονται από την οικογένειά μας απευθείας στη φάρμα. Αυτό το λάδι γεύσης Μανιταριού παρασκευάζεται από τους σπόρους ηλιάνθου μας που πιέζονται κρύα, στους οποίους προσθέτουμε απλώς ένα φυσικό άρωμα Μανιταριού που παρασκευάζεται από τον συνεργάτη μας στο Grasse (06). Χάρη στην κρύα πίεση, το ηλιέλαιο μας είναι μια πολύ καλή βάση για την παρασκευή των αρωματισμένων ελαίων μας, καθώς είναι μια φυσική πηγή Ωμέγα 9 και βιταμινών E (φυσικό αντιοξειδωτικό). Οι βιταμίνες E είναι φυσικοί συντηρητές και επιτρέπουν έτσι να έχουμε ένα σταθερό και ισορροπημένο λάδι χωρίς χημικά πρόσθετα. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι κρύο ως καρύκευμα ή στο τέλος του μαγειρέματος. Είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στο μαγείρεμα, αλλά αυτό θα αλλοίωνε τα θρεπτικά του συστατικά και τα αρώματα.
Λεπτοαλεσμένο Θαλασσινό Αλάτι - Χύμα

Λεπτοαλεσμένο Θαλασσινό Αλάτι - Χύμα

Το Θαλασσινό Αλάτι, σε αντίθεση με το Φλοράλ Αλάτι, κρυσταλλώνεται στις αλυκές μας στον πυθμένα των δεξαμενών. Αυτό το αλάτι, με έντονη γεύση, έχει μια μοναδική απόχρωση λόγω της φυσικής παρουσίας πηλού στον πυθμένα των αλυκών μας. Ο πηλός των αλυκών είναι πλούσιος σε πυρίτιο, έναν φυσικό αντιοξειδωτικό. Η παραδοσιακή μέθοδος συγκομιδής επιτρέπει στο Θαλασσινό Αλάτι μας να απορροφήσει 2 έως 3% από αυτόν τον πηλό. Το πυρίτιο, σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου… το καθιστά το καλύτερο από τα θαλασσινά άλατα με αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία.
Θαλασσινό αλάτι - Ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι

Θαλασσινό αλάτι - Ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι

Ένα παράδειγμα από τις καλύτερες δημιουργίες της φύσης, αυτό το αλάτι προορίζεται να καταναλωθεί "Ακατέργαστο από τη συγκομιδή". Το θαλασσινό μας αλάτι δεν έχει υποστεί επεξεργασία, δεν έχει πλυθεί και δεν έχει λευκανθεί, διατηρώντας όλες τις φυσικές γεύσεις κάθε κόκκου.
Θαλασσινό Αλάτι - Χύμα

Θαλασσινό Αλάτι - Χύμα

Το Θαλασσινό Αλάτι, σε αντίθεση με το Φλοράλ Αλάτι, κρυσταλλώνεται στις αλυκές μας στον πυθμένα των λεκάνων. Αυτό το αλάτι, με έντονη γεύση, έχει μια μοναδική απόχρωση λόγω της φυσικής παρουσίας πηλού στον πυθμένα των αλυκών μας. Ο πηλός των αλυκών είναι πλούσιος σε πυρίτιο, έναν φυσικό αντιοξειδωτικό. Η παραδοσιακή μέθοδος συγκομιδής επιτρέπει στο Θαλασσινό Αλάτι μας να απορροφήσει 2 έως 3% από αυτόν τον πηλό. Το πυρίτιο, σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου… το καθιστά το καλύτερο από τα θαλασσινά άλατα με αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία.